Rank
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tomin#2244
Potřebuji poradit jak se zvyšuje rank. Díky za odpověď
-
- Quill Rat
Re: Rank
tak třeba u legendary gem to chce requires rank 25
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Výborně. Konečně jsme se ve třetím vlákně dobrali, čeho rank chceš zvýšit Musíš chodit Greater Rifts. Po zabití posledního bosse se zjeví Urshi, u které si můžeš zvýšit rank gemu. Ale pozor. Abys měl 100% šanci, že se ty zvýší rank, musíš jít GR alespoň o pět ranků vyšší, než má tvůj gem. Pokud bys šel GR shodný s rankem tvého gemu, šance je pouze 50%. Dám příklad. Máš gem rank 5. Pokud bys šel GR level jedna, budeš mít mizivou šanci na zvýšení ranku gemu. Pokud bys šel GR level 5, už máš šanci na zvýšení ranku gemu 50 %. Pokud bys šel GR level 10, šance na zvýšení ranku gemu je 100%.
Klíče od Greater Rift získáš v Nephalem Rifts za zabití posledního bosse.
Klíče od Greater Rift získáš v Nephalem Rifts za zabití posledního bosse.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
No já Tě ještě poopravím u stejného lvl gemu a GR to dá 60% šanci na upgrade gemu. Pokud chceš 4x 100% šanci na 1ks gemu, tak musíš jít o 13 lvl výš než je ten gem = pokud máš gem lvl 10 a chceš ho po 1 GR vylepšit tak musíš jít GR23 tím dostaneš 4x 100% šanci a gem můžeš vytáhnout na lvl 14, samozřejmě počítám se 4 placenou šancí alias empowered GR. Jinak z té 60% šance to pak klesá na 30% šanci když je gem o 1 vyšší než je ten GR, na 15% šanci když je ten GR o 2 nižžší než gem.
-
- Quill Rat
A rank u postavy?
-
- Quill Rat
A dá se ještě vylepšit kovář, drahokami a mystic nebo 12 level je konec