ZOMB: docela si řikám, že jsem měl na to štěstí. A to jsem ty packy počítal jen proto, že jste tu o tom mluvili, jinak jsem při rollování řešil jen vzdálenost, nějak jsem na ty počty zapomněl
Dawe: pěkné, pěkné, to bych taky uvítal
DD: Jen ty LImunní potvory mě s...
Crec: Taky paráda
btw: jakou máte verzi hry? já mám 1.13. co když změnili počty packů v 1.14?
Lvl 99 challengeNo vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h Unikáty: 100% Setovky: 100% Runy: 100% Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah Celkem: 99,4% (-4)
no kromě klasiky (shako + PG topaz, skullder + topaz, nagely, WT, goldwrap, chanceguardy, gheed + sc charmy) nenosím maras + spirit + okul ale mám amul 30%mf, rhyme a isted unique dagger gull který dává krásných 130 mf, rezy mám sice totálně v kýblu, o fcr ani nemluvě, ale na pindla to stačí no a nejak dohromady to dalo těch 657 mf
Počítadlo bohužel nepoužívám, kdysi sem ho chtěl rozjet ale myslím mně to nefungovalo, nevim, pokud ho DD máš někde, můžeš hodit odkaz, že bych to ještě zkusil rozjet ( i když je už skoro po turnaji že )
Počítadlo je ke stažení zde: viewtopic.php?f=15&t=8148
Někomu nevím proč nefunguje. Mě kdysi frčelo na XP, teď mi valí na W7 a znám lidi, kterým frčí na W10.
Btw...není třeba mít ty soubory ve složce s Diablem. Můžou být kdekoliv a na jakýmkoliv disku. Jen se s tím musí pracovat ručně, takže to chce hrát v okně a když se počítadlo ukončuje, tak se musí dát save, jinak se naběhané runy neuloží.
DD ..Rip....btw ted se zadařila celkem haluz ...šel sem pit a v celým prvním patře ani jeden fallen či fallen šaman. Je fakt že je to roll mapy kde nejsou ty koutky kde jsou Fallen šamani 3-4 kousky + ti malí hajzlíci....ale i tak