Jinak, co se týče mě, tak Assassinku jsem zrakvil ve 2. aktu NM. Absolvoval jsem dva opravné pokusy, v obou jsem našel +/- tutéž výbavu a trvalo to +/- stejně dlouho, ale v tom 2. aktu NM jsem narazil na strop, kam až to lze s čistě meele charem na pl8 speedrunningem dotáhnout, protože příliš velká podlevlovanost.
Takže jsem rozjel amazonku jawu, se kterou mám odehraný normal na pl8. Nightmare odjezdím dneska.
edit: Nightmare hotov, level 71. Hráno celé na players 8.
časy:
Normal: 5:32 hodin
Nightmare: 5:17 hodin
Videa dodám, až budu mít komplet i hell.
Na normalu nejvíc zdržela asi nemožnost mít lightning fury dřív než v 5. aktu, a na nightmaru časté návštěvy města kvůli opravám oštěpů. Co se týče dropů, tak mě velice příjemně překvapily. Z Baala na NM padla ethereální Woestavka pro merce, pro mě zase Hawkmail z Diabla NM, takže mám CBF, dále pak maxlé všechny rezisty. A teď zbývá už jen najít nějaké lepší oštěpy, bez +skillů to půjde jinak obtížně.
Jo, a ještě budu muset vymyslet, jak naložím se dvěma Ko a jednou Fal.
edit2:
Co s Fal a dvěma Ko jsem dosud nevymyslel, každopádně jsem za 4:24 hodiny udělal první dva akty na hellu, na players 8. Čekal jsem, že to bude mnohem horší, ale immune to lightning se šlo v prvním aktu parádně vyhýbat. Ve druhém aktu mi situaci zkomplikoval diablo klon v maggot lair….kde je to samej immune to lightning. Poslal bone prison do tunýlku, kterej je na pl8 takřka nezničitelnej. Pak si k němu stoupl a z druhé strany mi vůbec nedovolil se k němu přiblížit, abych to zničil a klona vylákal z té díry ven, abych ho oběhl a došel si pro hůl, takže jsem to vzdal, následoval druhý pokus, kde se mi vygeneroval samej skarab v neprůchodném provedení, až třetí pokus vyšel. Ale zdržení to bylo tak dvojhodinové. Podobné zdržení přišlo v Claw Viper Temple v druhém patře, kde mě Fangskin málem zabil. Také tam jsem musel jít na druhý pokus. Duriel picnut na levlu 79.
edit3:
Pokusil jsem se posunout 3. aktem, ale v té džungli je to hrozný. Je to tam děsně úzký na to, abych tam mohl proběhnout bosspacky, tvořenými převážně immune to light rychlými potvorami. A ty neiumunní zas sežraly staminu a manu. Nefungovalo ani castění valkyríje za sebe či před sebe, protože ti létavci dělali takový chaos, že jsem se jednoho packu zbavil a další do mě nalítl a obklíčil mě. Asi 10x jsem to zkoušel proběhnout (sem tam něco zabil, takže soška splněna, oko od pavouků též získáno), pak už jsem toho měl dost a rozhodl jsem se, že tu džungli prostě budu muset vyčistit.