Můj Ranger před chvílí skončil - Claw Viper Temple level 2 u Fangskina. Chyběl tank, při probíhačce ke kleci chcípla mercová a mě došly prachy na to, abych ji oživil (pár chvilek předtím jsem progamblil 500 K). Navíc jsem měl smůlu i s portálovými svitky - jeden TP jsem si otevřel asi na půl cesty ke klecím. Pak když už jsem byl namáčknutej na zeď, tak jsem chtěl TP znovu vycastit, ale samozřejmě to zabila hláška "I can't" a pohled na prázdnou knihu

Instinktivně jsem se "zachránil" tlačítkem escape a save and exit - říkám si, že se sešlo moc blbých náhod najednou a že to prostě budu brát jakože se nic nestalo. To by pak ale nebylo fér vůči komukoliv, kdo tady na tomhle fóru dlouhý léta hraje poctivě. Suma sumárum tedy - Deadshot žije, ale v turnaji nepokračuje. Možná ho zkusím někdy v budoucnu dohrát, ale pravděpodobněji ho vymažu
Protože jsem se celkem dobře bavil, plánuju to zkusit ještě jednou, tentokrát s Bonemancerem. Ztížit si to hodlám tím, že pojedu na P1 a cílem bude to proběhnout s důrazem na rychlost. Žádné full clears, prostě to nechám náhodě a uvidím, kde se to zalomí.