Nazdar bando,
když to tu vidím, tak se musím taky přidat
A jelikož aktuálně hraju hlavně amazonky (kvůli analýze pro mod Skiller) a zároveň bych chtěl postavu zařadit do svého obuildária, pojedu build, se kterým mám víceméně nulové zkušenosti - javazonku (podobně jako hammerdinovi a dalším OP buildům se totiž vyhýbám).
A chtěl bych znát vaše názory, rady.
Je mi jasné jaké skilly primárně používat, ale méně jasné jsou mi podpůrné skilly.
Dodge, Avoid, Evade - dát do nich bod, nebo ne? Víceméně je otázka podobná jako u Oculus - zachrání mě to, nebo spíš zabije (kvůli locku animace)?
Valkýra - stojí za investici 1 bodu, nebo je nutné investovat víc? Stojí to za ty body neinvestované do synergie?
Merc - Holy Freeze, nebo spíš Might (proti light imunitám)? Nebo něco jiného?
Jinak já jsem aktuálně na levelu 48 a expím u Pindla. Přesně jak jsem předpokládal - je to pořádné dělo, neuvěřitelně přesílený build (obzvlášť v kontrastu s Rabies / Armageddon druidem

, kterého jsem hrál před ní).
A měl jsem docela štěstí - Rakanishu se mi vygeneroval hned vedle waypointu, 4 x shrine po cestě ke Countess, a Eldritch Rektič mi nechal tyhle fajné křusky
Tak jdu zas hrát, vám přeju žádné ripy a díky za případné rady / názory ohledně mých dotazů