Diky za gratulaci
Co rict k turnaji, vubec jsem se nechtel zucastnit, ale clovek mini, okolnosti a v tomto pripade moje zdravi meni, coz se podepsalo na tom, ze jsem mel tentokrat na turnaj velkou porci volneho casu, coz je samozrejme taky videt na vysledcich...priznam se ale, ze pote, co Crec zalomil svou druhou sosnu uz jsem na to v podstate nesahnul...A nutno dodat, ze nebyt toho, tak jsem turnaj nevyhral, necro bez tele se sose nemuze rovnat...
U Creca je clovek na vysoky standart zvykly, takze i po prechodu na HC pro nej neni problem nahrat 1000+ bodu, ale Rattus se zlepsuje turnaj od turnaje a stava se z nej velky souper, coz je moc dobre...Uprimne chlapi, nevedel jsem komu vic prat umisteni na bedne, jestli Dawevovi nebo Rattusovi, ale vzhledem k tomu, ze pro Dawe-a je to standart a pro Rattuse poprve (obrovska gratulace btw) to dopadlo asi spravne
Komu patri nejvetsi dik je samozrejme DD, protoze jeho turnaj drzi tuhle komunitu pohromade, takze pro priste opakuji svou nabidku co se tyce pomoci s aktualizacemi score...a velka gratulace ke dvema Grailerum, v teto chvili uz je to hodne
Za sebe jen doplnim to, ze je mi souzeno vyhravat turnaje se spoustou padlych HC hracu a nizkym score, tedy divne turnaje, stalo se tak v turnaji c.5 a ted v turnaji c.10, takze jiste tusite, co nas ceka v turnaji c.15
@DD: Pokud by Te to nijak nezatizilo, tak jako v turnaji c.5 bych chtel jeden item, jakykoliv, idealne personifikovany jako trofej...a nespecha to
Diky vsem za ucast a za rok znovu a lepe