Jdu si za Decartem a Tyraelem pro zadani ukolu a ihned vyrazim do Outer Steppes.Po chvili narazim na prvni skupinu Venom Lordu.Uz to neni takova sranda.Ve III.aktu jsem se klidne mohl nechat obklopit skupinou 20ti fetishu a nebyl toproblem.Stacilo ale 6 Venom Lordu a zacal jsem mit problemy.Musim vyuzitrozdelovaci taktiku.Pokracuju dale a celkem rychle to cistim.Jedinym problemem jsou uz zminovani Venomove,ostatni monstra sice maji vydrz,ale nejsou nijak nebezpecne.Vcelku rychle se dostavam do Plains of Dispair.Po Venomech ani stopa,takze muj postup je jeste rychlejsi a po chvili vidim Izuala a zacina bitva (60).Prekvapuje me,jak rychle jde dolu,snad nejrychleji ze vsech tri obtiznosti.Je ale pravda,ze poprve mam na nej zbran s vlastnosti Crushing blow,ktera asi udelala svoje...Po jeho velmi rychle smrti mi pada unikatni luk (61-62),ktery nenadchne ani neurazi.Jdu si k Tyraelovi pro odmenu.Skill pointy jsem dal do synergie Bash,ktera uz ma fyzicky 19 bodu,takze zbyva posledni a pak uz vsechen zbytek pujde do Shoutu.Zbytek lokace mam rychle vymlaceny,nepotkal jsem zde zadneho Venoma ani ty neprijemne bleskove duchy,a tak rychle mirim k City of the Damned s obavou,co me po relativne klidne casti bude cekat.
http://sajty.rajce.idnes.cz/Diablo/#Screenshot060.jpg
proklikejte se az ke screenu 62
Stezoval jsem si na nedostatek Venom Lordu?Tak tady jsem jich dostal vice nez dost,presneji receno jejich bratranku,Pit Lordu (63).Potkavam je na kazdem kroku.Kdyz si ale davam pozor,nejsou moc nebezpecni.Z jednoho jejich bosse mi vypadla unique sekera (64-65),ale s*it a navic etheral,takze k nicemu.Co jsem ale stale nepotkal,teda ne ze by mi to vadilo,jsou storm casteri.Nevim,jestli se pozapomneli nekde v hospode,ale jeste se mi nestalo,ze bych ve IV.aktu nepotkal ani jednoho.Uvidime,co bude dal.Po schodech schazim k ohnive rece.
http://sajty.rajce.idnes.cz/Diablo/#Screenshot063.jpg
proklikejte se az ke screenu 65
Ohniva reka.To je aspon narez.Neustale celim obrovske presile.Nejlepsi cast hry,tyhle bitvy zboznuju.Muj barbar neunavne macha svou zbrani,pokriky povzbuzuje merce a rezou to hlava nehlava (66-67).Presto i tito statecni hrdinove jsou nuceni kvuli velke prevaze nepritele se dat obcas na takticky ustup.Z jednoho monstra mi pada unique scepter,bohuzel slaby,takze jde do drazby (68-69).Probijim se dal a dal ke kovarne a uz ted jsem nervozni,jestli mi padne nejaka pekna runa.Uplne by mi stacila Um,uvidime.Pri dalsi postupu mi pada unique prilba,tentokrate uz docela solidni kousek,ktery si uschovam (70).Jdu dale a za chvili vidim Hephasta.Kladivo mi nechtel dat dobrovolne,takze zacina souboj.Je physic imune,to je fantazie (70-72).Nastava velice dlouhy souboj,jeste s nikym jsem nestravil tolik casu,jako s nim.Zivoty mu sly dolu hodne pomalu,muj merc spolykal vsechny full rejuv lahve s tejne dvakrat ripnul.Nakonec se ale podarilo a neco mi po sobe i nechal (73).Beru jeho kladivo,nervozne se blizim ke kovarne, pokladam Mephisto soulstone a uderim (74).Pral jsem si Um runu,ta mi bohuzel nepadla.Nechal mi tam aspon tu Gul runu (75).Ukladam si ji do truhly a pomalu se zacinam priblizovat Chaos sanctuary.
http://sajty.rajce.idnes.cz/Diablo/#Screenshot066.jpg
proklikejte se az ke screenu 75
Ted si dam zrejme pauzu.Jdu si do obchodu pro par pivek a kouknu,jak Sparta
dostane nakladacku

meč je králem boje
a kost, to je noha moje