Graficky to vypadá pěkně, o to žádná. Svět a historická omáčka jsou notoricky známé, to jsou pro mě plusy. Trápí mě jiná věc - trvanlivost nových her.
Dlouho před uvedením jakékoli top hry se o ní vedou dlouhosáhlé debaty, sledují se první screeny a videa od vývojářů, člověk tím žije. Pak to přijde a první dva týdny po nainstalování je všude kolem monitoru tma a ticho. Potom se začne hra znovu probírat a propírat. Za dva měsíce (viz D3) už casual lidé lamentují, že je hra nebaví a pokukují po jiné. Svým způsobem závidím nerdům tu jejich Hru

.
Nevidím moc alternativ - koncept WoW s pravidelnými poplatky je mi proti srsti. Nevadí mi jednorázově utratit 1000 korun, ale vadí mi povinné placení paušálu nebo nutnost platit, aby se "to" dalo hrát. GW2 mi přijde v tomto férové, i když si myslím, že taky bude trpět "dvouměsíčním syndromem", kdy po vyčerpání obsahu nebude ve světě co dělat a přijde nuda.
Zatím nikdo neudělal hru na celý život, to je jen takové sci-fi, ale řekl bych, že podvědomě po ní všichni toužíme...